Hotel | Restauracja | Imprezy
Tramp Bytom

Przyjęcie weselne rozpoczynamy powitaniem Pary Młodej tradycyjnie chlebem i solą.

Na obiad proponujemy:

  • Rosół z makaronem
  • Roladę wołową śląską – 100%
  • Filet z kurczaka nadziewany szynką i serem – 50%
  • Pieczeń z karczku nadziewaną śliwką – 50%
  • Kluski śląskie
  • Kluski polskie
  • Ziemniaki
  • Kapustę czerwoną zasmażaną
  • Kapustę białą zasmażaną
  • Kawa, herbata (ilość nieograniczona)

Na zimną płytę proponujemy Państwu:

  • Patera wędlin (polędwica, salami, kabanosy, szynka wieprzowa) z serem
  • Tymbaliki (galaretki z kurczaka z warzywami)
  • Kapelusze pieczarek smażone w cieście piwnym
  • Śledziki – jeden rodzaj (w oleju z cebulką, w śmietanie z cebulką i ogóreczkiem, marynowane w occie, szaszłyki śledziowe z papryką, ogórkiem z sosem czosnkowym, kulki z mintaja w zalewie octowej)
  • Kawałki fileta z kurczaka smażone w cieście kokosowym
  • Jajka faszerowane
  • Sałatki – jedna do wyboru (sałatka gyros, sałatka grecka z serem feta i oliwkami, sałatka z kurczaka wędzonego i ananasa, sałatka z kurczaka wędzonego i ryżu, tradycyjna sałata jarzynowa lub ziemniaczana, sałatka z tuńczyka, sałatka z surimi)
  • Pomidor, ogórek, pieczarka konserwowa, papryka
  • Pieczywo, masło

Propozycja pierwszej kolacji:

  • Filet z indyka w cieście naleśnikowym
  • Frytki
  • Surówka z kapusty pekińskiej

Propozycja drugiej kolacji

podawanej tuż po oczepinach

  • Barszczyk czerwony z krokietem

 

Cena za proponowany zestaw wynosi 140,00 zł za osobę
Cena nie uwzględnia napoi, alkoholu oraz tortu weselnego

Serdecznie Zapraszamy!