Na obiad proponujemy Państwu:
- Rosół z makaronem
- Rolada wołowa – 100%
- Pieczeń z karczku nadziewana śliwką – 50 %
- Kluski śląskie
- Kluski polskie
- Kapusta czerwona zasmażana
- Kapusta biała zasmażana
- Kawa, herbata (ilość nieograniczona)
Na zimną płytę proponujemy Państwu:
- Patera wędlin (polędwica, salami, kabanosy, szynka wieprzowa) z serem
- Tymbaliki (galaretki z kurczaka z warzywami)
- Kapelusze pieczarek smażone w cieście piwnym
- Kawałki fileta z kurczaka smażone w cieście kokosowym
- Jajka faszerowane
- Sałatki – jedna do wyboru (sałatka gyros, sałatka grecka z serem feta i oliwkami, sałatka z kurczaka wędzonego i ananasa, sałatka z kurczaka wędzonego i ryżu, sałatka z tuńczyka, sałatka z surimi)
- Śledziki – jeden rodzaj do wyboru (w oleju z cebulką, w śmietanie z cebulką i ogóreczkiem, marynowane w occie, szaszłyki śledziowe z papryką, ogórkiem z sosem czosnkowym, kulki z mintaja w zalewie octowej)
- Pieczywo, masło
Na kolację proponujemy Państwu:
- Barszczyk czerwony z krokietem